Főnix Állatmentők - támogatás 1

Az első állatmentő támogatásunk

Hatalmas örömömre szolgál, hogy végre megírhatom ezt a cikket, ugyanis ezt a pillanatot vártam leginkább az indulás óta.

Egy igazi férfi betartja az ígéreteit és a mi időnk most jött el.

Egy éves lett a webáruház, aminek nagyon örülünk, de a legjobb az egészben mégis az, hogy ezzel megtehettük az első lépést, hogy segítsünk azoknak, akiknek szüksége van rá. Induláskor kiválasztottunk egy állatmentő alapítványt, név szerint a Főnix Állatmentő Alapítványt, hogy minden évben támogassuk a munkájukat és ezzel a rászoruló állatokat is.
Itt olvashatsz róla bővebben.
És itt olvashatod az ő cikküket erről.

Ezzel a kis adománnyal is, több heti élelmezést oldottunk meg kb. 20 cicának és 2 kutyusnak.

Mindez nélkületek nem történhetett volna meg, ezért szeretnénk nagyon szépen megköszönni a cicák, a kutyák, a Főnix Állatmentők és a magunk nevében is.

A következő évben azon leszünk, hogy jövőre legalább kétszer ennyit adhassunk.

Örömünkben készítettünk is, egy akciót, melynek keretein belül a legtöbb termékünket akciós árakon tudjátok megvásárolni az ünnepek előtt! Sok termékünk kiváló választás lehet karácsonyi ajándéknak is. Nézzetek körül üzletünkben és lepjétek meg kedveseteket valamivel, ami nem csupán szép, hanem hasznos is. 🙂

Az akció a 2019 december 20-ig, vagy a készlet erejéig tart!

Ha a következő évben te is szeretnél részt venni egy nemes állatbarát ügyben, úgy hogy közben te is minőségi hasznos és sokoldalú termékekhez jutsz, válassz minket!

Hasonló cikkek