1 % az állatoknak

1% Az állatoknak

Az igazi férfi jelleméhez hozzátartozik az is, hogy védelmező és segítő szándékú azokkal szemben, akiket szeret és akik rászorulnak. Én mindig is nagyon állatbarát voltam, könnyen szentimentálissá is válok a közelükben és sajnos rengetegen vannak akiknek jól jön a segítség.

Többek közt ezért is döntöttem úgy, hogy az oldallal megpróbálom támogatni az állatok sorsát és a bevételből segítem a Főnix Állatmentő alapítványt.

Sajnos nem segíthetünk mindenkin, de tehetünk kis lépéseket és ahogy a mondás is tartja:

Sok kicsi sokra megy.

Népi bölcsesség

Az ember nem is gondolná, hogy legtöbbször mennyire apró, bagatel kis dolgon (amit teszünk vagy épp nem teszünk) múlhat egy-egy élet. Mennyire jelentéktelen összegeken múlhat néhány érző lény életminősége.

Egy termék árának 1%-a talán nem tűnik soknak, de nagyon könnyen előfordulhat, hogy épp az a pár forint kell és egy élet örökre megváltozik egy szebb jövő irányába. Ha nálunk vásárolsz, azzal segítesz is valakinek és ettől mindketten jól fogjátok érezni magatokat.

Az alapítvány egyébként folyamatosan keres állandó és ideiglenes befogadó gazdikat is. Ha úgy érzed szeretnéd az otthonod melegét megosztani egy rászoruló kisállattal, aki minden bizonnyal nagyon hálás lesz minden kedvességért, kérlek vedd fel a kapcsolatot velük vagy akár velem is.

Egy kutyus például remek útitársad lehet a kirándulásokon, túrákon és együtt élvezhetitek a szabad levegő és a mozgás nyújtotta örömöket.

Hasonló cikkek