therealman-cover

Köszöntelek az oldalon!

Kiknek szól az oldal? Aktív, férfias férfiaknak és azoknak, akik ilyené szeretnének válni.

Nem lesz life coaching és nem fogunk egész nap sörözni meg falat vakolni. ? Lesznek viszont alap készségek, tippek, technikák melyekkel (szerintem) minden férfinak tisztában kellene lennie és lesznek még extrémebb túlélő praktikák a szabadba vagy vészhelyzetekre.

Azoknak szól az oldalunk, akik szeretnek barkácsolni, szeretnek szabadtéri tevékenységeket végezni pl. túrázni, nomádkodni, horgászni, kempingezni, stb vagy ilyen irányú terveik vannak, de még nem, vagy ritkán hódolnak ilyen fajta tevékenységeknek. Végül, de nem utolsó sorban azoknak is szól, akik a túlélő praktikák szerelmesei.

Az üzletben ezekkel a dolgokkal kapcsolatos termékeket forgalmazunk, gondosan ügyelve a minőségre és az általánosságra. Az általánosság esetünkben annyit tesz, hogy olyan termékeket válogattunk össze, melyek bármilyen ilyen jellegű tevékenység vagy hobbi kapcsán használhatók.

Sajnos sok srácnak gondot okoz ha például egy ikeás “csináld magad” bútort össze kell rakni vagy csapbetétet, netán szifont vagy az egész csapot ki kell cserélni a mosdóban. Probléma lehet bármi ház körüli munkát elvégezni, pedig nem kell mindig “kihívni az embert”.

theralman-para

Egy kis tanulással, kézügyességgel – és persze egy megfelelő szerszámmal – rengeteg pénzt és időt spórolhatsz meg úgy, ha meg tudod csinálni a ház körüli teendőket, javításokat magad is, nem beszélve arról az érzésről, mely büszkeséggel tölt el mikor megjavítasz valamit pár perc alatt minden gond nélkül.

Az asszony sem mondhatja majd többé, hogy “hiába van köszörűs a háznál…” ?

Vannak azonban olyanok is, akik szeretnek felkészültek lenni vészhelyzetekre vagy a szabadban alkalmazható trükkökre/hack-ekre kíváncsiak, nálunk ők sem maradnak majd sem tartalom, sem eszközök nélkül.

Blogunkban barkácsolási, szerelési és persze szabadtéri/túlélő praktikákat osztunk meg.

Így lesz szerszámod, eszközöd és útmutatód is… Készen állsz a kalandra?

Hasonló cikkek